tag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post3920771051401237335..comments2023-05-10T07:27:11.475-04:00Comments on Good Food (maybe): Struklep3opahhttp://www.blogger.com/profile/14716318912864568983noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-44562768123515726082011-11-03T16:13:55.601-04:002011-11-03T16:13:55.601-04:00Hvala svima, moze biti da je do brasna, ali ja vis...Hvala svima, moze biti da je do brasna, ali ja vise mislim da je do mene :).<br /><br />Probacu opet ja, nema predavanja...p3opahhttps://www.blogger.com/profile/14716318912864568983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-4508793183282720322011-11-01T13:03:28.362-04:002011-11-01T13:03:28.362-04:00Bas mi zao za razvlačenje, i ja sad moram paziti z...Bas mi zao za razvlačenje, i ja sad moram paziti za brasno...lepe fotke!Вераhttps://www.blogger.com/profile/10316926816827730674noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-74244176463768204602011-10-31T14:35:38.625-04:002011-10-31T14:35:38.625-04:00Vidim da smo se svi upustili u avanturu pravljenja...Vidim da smo se svi upustili u avanturu pravljenja strukli, bas je dobro procitati sva iskustava i zapazanja, meni se tvoja verzija svidja i najvaznije je da su ukucani bili zadovoljni sa ruckom, nista lepse od toga!;))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-53645550651175375552011-10-31T12:38:38.780-04:002011-10-31T12:38:38.780-04:00Svaka čast za Zorana. I ja nikada nisam pravila ku...Svaka čast za Zorana. I ja nikada nisam pravila kuvane moraću da probam, a razvlačenje dosta zavisi od brašna iz iskustva znam. Probaj drugi put sa drugim.kuvaricavecahttps://www.blogger.com/profile/17501519444524370816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-86827835841097297902011-10-31T06:09:49.798-04:002011-10-31T06:09:49.798-04:00Bez obzira na probleme sa tijestom štrukle odlično...Bez obzira na probleme sa tijestom štrukle odlično izgledaju, a i djeca su rekla koliko su dobre :) I ja sam se malo mučila sa tijestom ali sigurna sam da će nam već drugi put ići lakše.Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-80851846666096069482011-10-31T05:00:18.240-04:002011-10-31T05:00:18.240-04:00izgledaju odličnoizgledaju odličnoBite my cakehttps://www.blogger.com/profile/12897863855831863286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-14253119253027780842011-10-31T03:36:18.136-04:002011-10-31T03:36:18.136-04:00Ako su klinci klopali, onda su uspele:)
Verovatno...Ako su klinci klopali, onda su uspele:)<br /><br />Verovatno je problem u brasnu koje si koristio, posto sam imala slicnu situaciju. Tadeja predlaze da se koristi mesavina ostrog i glatkog brasna i ova mesavina me nikada nije izneverila.<br /><br />Sledeci put obavezno probaj kuvane, mnoooogo su bolje.Anahttps://www.blogger.com/profile/12874717273865721399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-13415352052333059052011-10-31T02:01:29.926-04:002011-10-31T02:01:29.926-04:00Zorane, ni meni se nisu zatvorile, ali ja nisam od...Zorane, ni meni se nisu zatvorile, ali ja nisam odustala od kuvanja. Fil nije iscureo u vodu, samo malo, onako se zamutila voda i bile su sjajne. rešila ja da ih kuvam pa to ti je. Mislim da možeš koristiti caku da prvo položiš dršku varjače i njime naraviš udubljenje da se slepi testo, pa onda da sečeš po tom udubljenju i nemoj ih deliti od sredine pa redom, već sa jedne strane na drugu. U svakom slučaju sjajne su.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.com