tag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post6831689151856528870..comments2023-05-10T07:27:11.475-04:00Comments on Good Food (maybe): Lepezicep3opahhttp://www.blogger.com/profile/14716318912864568983noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-56066447786926041712011-11-13T09:08:23.997-05:002011-11-13T09:08:23.997-05:00Moje testo upravo narasta - u frizideru! :))))
Ni...Moje testo upravo narasta - u frizideru! :))))<br /><br />Nisam se u prvom momentu udubila u recept, ali kada sam krenula da ga pravim, videla sam gde ste gresili ... ako je to uopste greska, mozda je stos u tome da testo ne naraste puno. ALi iz nekog mog iskustva sa testom ...Ovo je tip testa koje narasta na hladnom, iako se otapa maslac i greje voda za narastanje kvasca. Maslac se prohladi a mesi se sa hladnom mlacenicom. <br /><br />Ovakvo testo, bilo da ga radimo sa maslacem, mascu ili margarinom, obavezno ide u frizider na narastanje. <br /><br />Posle pola sata stajanja, ovo moje je vidno naraslo, cenim da ce za sat i po da curi iz vangle. :))<br /><br />Pozdrav!Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-12548642127082953012011-11-09T11:39:06.385-05:002011-11-09T11:39:06.385-05:00I mene je ovo testo privuklo, pa cu ga sigurno isp...I mene je ovo testo privuklo, pa cu ga sigurno isprobati. Ne znam bas da li cu se zezati sa lepezicama ili ce biti nesto jednostavnije. Tebi su lepezice bas super ispale!Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-86800760556643393312011-11-09T02:10:49.191-05:002011-11-09T02:10:49.191-05:00Ti si stvarno majstor za sve;) Pa elpo ti ej i ovo...Ti si stvarno majstor za sve;) Pa elpo ti ej i ovo ispalo:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-47387930357643466902011-11-08T16:14:40.706-05:002011-11-08T16:14:40.706-05:00Ana, nema na cemu, hvala tebi i tvom blogu.
A iduc...Ana, nema na cemu, hvala tebi i tvom blogu.<br />A iduci put cu napraviti neku 'pogacu' sa ovim tijestom, 'stay tuned'.<br /><br />Vidio sam Tamara tvoju verziju, super ideja sa bijelim lukom...<br /><br />Vesna, ako je probas napraviti neces se pokajati, izvana hrskava, a unutra mekane...<br /><br />Pozdrav Svima<br /><br />Zoranp3opahhttps://www.blogger.com/profile/14716318912864568983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-19636086743579591112011-11-08T06:51:22.205-05:002011-11-08T06:51:22.205-05:00Super su lepezice, a nadam se da su i mekane:) jer...Super su lepezice, a nadam se da su i mekane:) jer takva peciva obožavam!kuvaricavecahttps://www.blogger.com/profile/17501519444524370816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-26152386831918141312011-11-08T04:21:50.174-05:002011-11-08T04:21:50.174-05:00probala sam ove lepezice i sviđaju mi se, i u tvoj...probala sam ove lepezice i sviđaju mi se, i u tvojoj izvedbi izvrsno izgledaju!Bite my cakehttps://www.blogger.com/profile/12897863855831863286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-17039955658903351382011-11-08T04:07:14.769-05:002011-11-08T04:07:14.769-05:00Zorane, hvala na isprobavanju i lepim recima!
Lep...Zorane, hvala na isprobavanju i lepim recima!<br /><br />Lepezice su ispale bolje nego moje. Da, testo je jako cudno, ne lepi se i lako je za rad, a stvarno mu treba vremena da naraste(a ja ne strpljiva nisam mogla da cekam dugo, pa su zato moje onako mrsave:)<br /><br />Bas me zanima sa cim ces ih sledeci put iskombinovati. Meni je padalo na pamet da izmedju stranica ubacim sir, ma samo treba pustiti masti na volju.<br /><br />Puno pozdrava!Anahttps://www.blogger.com/profile/12874717273865721399noreply@blogger.com