tag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post1818368178521211095..comments2023-05-10T07:27:11.475-04:00Comments on Good Food (maybe): Pita sa makomp3opahhttp://www.blogger.com/profile/14716318912864568983noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-1794548382718112412011-08-31T19:21:59.279-04:002011-08-31T19:21:59.279-04:00A ja čim sam videla sliku, još nisam ni počela da ...A ja čim sam videla sliku, još nisam ni počela da čitam, ukapirah da je nešto na "tu temu" :) Verovatno je sa makom malo suvlja nego sa voćem, ali ako na to gledamo kao štrudlu onda je sve na svom mestu. Ja sam pre par dana pravila, za alternativno slatko posluženje pored torte klincu za 6. rodjendan, upravo biskvit pitu, i punila pola rolni rendanom bundevom sa malo cimeta, a drugu polovinu šljivama, iseckanim pa malo zaslađenim da omekšaju. Bundeva je klasično dobra za pitu, pa i ovu testastu, ali šljive su me oduševile, ponašaju se kao blaža varijanta višanja...<br />Pozdrav tebi i Neni :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-64840705408575682902011-08-31T16:33:55.858-04:002011-08-31T16:33:55.858-04:00Ne znam kako mi je promakao tvoj blog do sada, ali...Ne znam kako mi je promakao tvoj blog do sada, ali od sada cu ga redovno pratiti. Sve pohvale i za blog, i za strudlu ;)phiphyhttps://www.blogger.com/profile/16620018857388072485noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-44831236664253443152011-08-26T03:05:00.955-04:002011-08-26T03:05:00.955-04:00meni deluje bas lepo.Slicna kao pita sa visnjama,a...meni deluje bas lepo.Slicna kao pita sa visnjama,ali ipak drugacija.Moramo da je probamo,jer obozavamo mak.PozdravMajahttps://www.blogger.com/profile/07789246903923358782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-84053555924476925182011-08-25T12:54:43.256-04:002011-08-25T12:54:43.256-04:00@Snjeza...Ova strudla sa visnjama izgleda super. M...@Snjeza...Ova strudla sa visnjama izgleda super. Moram naci vremena da je probam.<br />@Tamara, da ovaj fil sa tijestom bas bude gust, imao sam problem da ga ravnomjerno razvucem po citavoj povrsini, tako da sam u neko doba i prestao. Vidi se na slici kako je biskvit negdje deblji a negdje tanji. Isto mi se desilo i sa makom, ali na kraju rezultat OK. Kore za pitu nestanu, samo se ove 'izvana' vide.<br />@Dzoli, prednost ove 'pite' je da se moze staviti bilo koje voce ili fil od mljevenih oraha, vise je u stvari strudla...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-5816975650607241252011-08-24T21:03:05.684-04:002011-08-24T21:03:05.684-04:00Samo da se javim.Pita izgleda zaista lepo ,samo ma...Samo da se javim.Pita izgleda zaista lepo ,samo mak ne volim d ajedem(zaista jedna od retkih stvari koej ne volim,a ne znam zasto)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-88308204039633102492011-08-24T17:49:03.200-04:002011-08-24T17:49:03.200-04:00Ovo izgleda odlično! Obožavam mak!
Radila sam pr...Ovo izgleda odlično! Obožavam mak! <br /><br />Radila sam pred par godina savijaču sa biskvitom i borovnicama ili trešnjama (nisam više sigurna) i nije ne se dojmila. Ali u tom receptu se dobila rijetka biskvitna smjesa, a ti pišeš da je gusta, tako da nije riječ o istom receptu.What's for dessert?https://www.blogger.com/profile/00441694518345606700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4644679198278238580.post-75333412417468780382011-08-24T17:22:42.256-04:002011-08-24T17:22:42.256-04:00I ovo mi se jako sviđa. Nešto slično:
Griz štrudla...I ovo mi se jako sviđa. Nešto slično:<br /><a href="http://vrtaljica.blogspot.com/2009/04/griz-strudla-od-visanja.html" rel="nofollow">Griz štrudla od višanja</a><br /> i ja pravim ali s višnjama i pravo je dobra pa ne sumnjam ni u ovu. A i ja sam ljubitelj maka.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01417487664473810538noreply@blogger.com